Uw eigen chauffeur 

Succesvolle chauffeursdiensten sinds 1995

Het geld dat u uitgeeft aan een chauffeur verdient u terug. Hoe? Eigenlijk zou u daarvoor gewoon eens een rit met een chauffeur moeten proberen, zodat u de voordelen zélf ondervindt. Het vervoer met een eigen chauffeur is namelijk vaak veel goedkoper dan de meeste mensen denken en dat is niet het enige!

Een chauffeur bespaart u kosten

Laat een chauffeur u rijden naar uw afspraken, zodat u zich in alle rust en comfortabel kunt voorbereiden! U kunt voortaan werken in de auto en bespaart op die manier veel geld. Omdat u zorgeloos in de auto zit en de chauffeur rijdt, krijgt u bovendien rust. Geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig. Uw chauffeur zet u af en parkeert uw auto en wacht tot u klaar bent voor de terugreis. In die tijd kan hij/zij post bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.

Meer voordelen van een chauffeur

Of u nu veel, weinig, lang of kort onderweg bent, een chauffeur biedt meer dan u denkt:

Een chauffeur is handig als u met het vliegtuig op reis gaat, u bespaart namelijk de hoge parkeerkosten

Uw klanten of gasten reizen op representatieve wijze

Als u een drankje wilt nuttigen biedt een chauffeur uitkomst

Bij gezondheidsproblemen kan een chauffeur ervoor zorgen dat u toch van A naar B komt

Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur bieden wij een snelle vervanger

Reserveer nu direct een rit

Tarieven

Door het gebruik van uw eigen auto en studenten als chauffeurs kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief voor een chauffeursdienst zult u daarom nergens anders aantreffen! Ga naar tarieven.

Nog geen offerte vraag hem nu aan!

Chauffeur duur? Bekijk onze tarieven!

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken en wij zorgen ervoor dat op het gewenste tijdstip een chauffeur voor u klaar staat. Kortom: u bespaart geld doordat u onderweg kan werken of na uw verdiende rust beter werkt en dat al vanaf €25,50 per uurReserveer uw rit nu online of neem contact op met Car Class en laat u voortaan rijden door uw eigen chauffeur.

Chauffeur: representatief en gediplomeerd

Een chauffeur van Car Class heeft een sollicitatieprocedure met een uitgebreide rijvaardigheidtest doorlopen. Alle chauffeurs krijgen een uitstekende interne opleiding. Met ritevaluaties werken we continu aan bijsturing en verbetering van de chauffeurs. Uiteraard zien ze er allemaal representatief uit en zijn ze sociaal zeer vaardig. VIP-chauffeurs zijn in het bezit van de noodzakelijke certificaten en hebben ervaring in beveiligingswerk.

Een studentchauffeur nodig?

Over ons

Sinds 1995 is Carclass.be de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres 

Brusselstraat 51
2018 Antwerpen

Telefoonnummer

03 331 33 03

E-mail

info@carclass.be