Een studentchauffeur van Car Class

Succesvolle chauffeursdiensten sinds 1995

Car Class is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar wanneer u op zoek bent naar een chauffeur. Deze service kunnen wij u bieden doordat we met studentchauffeurs werken. Nog nooit gebruik gemaakt van een eigen studentchauffeur?

Studentchauffeur met OV-chipkaart

Daarnaast beschikken onze studentchauffeurs over een geldige studenten OV-chipkaart. Daarom zullen er over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Bij weekendritten zal dit wellicht vaker voorkomen, aangezien de meeste studentchauffeurs een weekabonnement hebben.

Reserveer nu direct een rit

Voordelen van een studentchauffeur

 

Een studentchauffeur kan op flexibele tijden voor u klaar staan.

Wanneer u op uw afspraak bent, kan uw chauffeur kleine werkzaamheden voor u verrichten zoals het bezorgen van uw post.

U heeft al een studentchauffeur voor het scherpe tarief van €25,50 per uur (excl. BTW).

Een studentchauffeur is representatief en rijdt u in uw eigen auto op ieder gewenst tijdstip naar de plaats van bestemming.

Nog geen offerte vraag hem nu aan!

Wist je dat?

Het bovendien ook mogelijk is om de U wordt aan het einde van de rit weer thuis afgezet” terugreis  door een studentchauffeur te laten verzorgen. Uw chauffeur wacht in dat geval gewoon op de plaats van bestemming om u op een later tijdstip terug te brengen.

 

Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 03 331 33 03, stuur een mail naar info@carclass.be of reserveer uw rit online via ons reserveringsformulier.

studentchauffeur

Een studentchauffeur nodig?

Over ons

Sinds 1995 is Carclass.be de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres 

Brusselstraat 51
2018 Antwerpen

Telefoonnummer

03 331 33 03

E-mail

info@carclass.be