Tarieven

Succesvolle chauffeursdiensten sinds 1995

Door het gebruik van uw eigen auto en studenten als chauffeurs kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief voor een chauffeursdienst zult u daarom nergens anders aantreffen!

Prijsberekening

 

In rekening worden gebracht de uren die de chauffeur chauffeurend (=rijtijd), c.q. wachtend (=wachttijd) ten behoeve van de opdrachtgever doorbrengt, waarbij naar boven afgerond wordt op één vierde uur. De door de chauffeur gemaakte reistijd (voorrij-uren) wordt niet in rekening gebracht indien de chauffeur het startadres binnen een half uur heeft kunnen bereiken. Is de door de chauffeur gemaakte reistijd langer dan een half uur dan wordt het eerste half uur van zowel de reistijd voor de rit als de reistijd na de rit (bij hetzelfde vetrek- als eindpunt) niet in rekening gebracht.

Uren

Indien het startadres afwijkend is van het eindadres, worden de reisuren retour naar het startadres in rekening gebracht. Per rit wordt er minimaal 3 uur in rekening gebracht. Voor avond-, nacht- en weekendritten wordt geen extra toeslag per uur geheven, maar wel wordt er minimaal 4 uur in rekening gebracht. Dit geldt ’s avonds vanaf 22.00 uur. De kosten voor het eten van de chauffeur tijdens een rit vanaf 8 uur zijn € 12,-.

Reserveer nu direct een rit

Tarieven

Door het gebruik van uw eigen auto en studenten als chauffeurs kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief voor een chauffeursdienst zult u daarom nergens anders aantreffen! Ga naar tarieven.

Nog geen offerte vraag hem nu aan!

Reiskosten

Voor de verplaatsing van de chauffeur naar de klant wordt een kilometervergoeding van € 0,42 per km aangerekend. Andere kosten zoals openbaar vervoer, taxi en parkeerkosten zullen later aangerekend worden.

Overuren

Indien de chauffeur meer dan 9 uur gewerkt heeft, worden vanaf het tiende uur overuren geteld. Als een chauffeur dus 12 uur rijdt, worden er 9 uren aan het gewone uurtarief berekend en de overige 3 uren tellen dan als overuren. Deze worden betaald aan 150 % van het normale uurtarief.

 

Een studentchauffeur nodig?

Over ons

Sinds 1995 is Carclass.be de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres 

Brusselstraat 51
2018 Antwerpen

Telefoonnummer

03 331 33 03

E-mail

info@carclass.be