Verzekering

Succesvolle chauffeursdiensten sinds 1995

Car Class levert sinds 1995 chauffeursdiensten aan personen en bedrijven. Dankzij ons grote chauffeursbestand bieden wij een landelijke dekking met onze student chauffeurs en privechauffeurs. Benieuwd naar de voordelen van een chauffeur?

Verzekering

 

Onze chauffeurs rijden uiteraard met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, echter door de toenemende drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Onze aanvullende autoverzekering biedt de volgende dekking* bij ongevallen:

  • U bent verzekerd tegen cascoschades tot maximaal
    € 12.500,-, los van de verplichte wettelijke aansprakelijkheid
  • Of het verlies of de vermindering van korting wegens schadevrij-rijden over de eerste drie verzekeringsjaren na de schadedatum wordt vergoed (de zogenoemde no-claim korting)
  • U bent verzekerd voor schades in zowel de gehele BeNeLux als in Duitsland

Voorwaarden

De opdrachtgever van een rit is te allen tijde verantwoordelijk voor het afsluiten van een WA-verzekering, conform de in de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) gestelde eisen. De opdrachtgever is verplicht deze verzekering tijdens de gehele duur van de overeenkomst in stand te houden. Dit is van toepassing op alle ritten die door Car Class Chauffeursdiensten worden uitgevoerd.

Nog geen offerte vraag hem nu aan!

Uitsluitingen

Diefstal van het motorrijtuig

Schades opgelopen tijden het geparkeerd staan

*Aan de teksten op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Voor informatie over onze aanvullende autoverzekering kunt u altijd contact opnemen met 03 331 33 03.

Een studentchauffeur nodig?

Over ons

Sinds 1995 is Carclass.be de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres 

Brusselstraat 51
2018 Antwerpen

Telefoonnummer

03 331 33 03

E-mail

info@carclass.be