Gediplomeerd directiechauffeur

 

Succesvolle chauffeursdiensten sinds 1995

Naast het gebruik van onze prive chauffeurs bestaat er ook de mogelijkheid om u te laten rijden door een directiechauffeur. Uiteraard worden dezelfde hoge eisen aan deze chauffeur gesteld, het verschil is echter dat de directiechauffeur beschikt over een erkend chauffeursdiploma.

Voordelig uurtarief directiechauffeur

Het tarief van een directiechauffeur is geheel afhankelijk van de opdracht. Uiteraard is altijd onze unieke verzekering van toepassing. Neem contact op met Car Class wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het inhuren van een directiechauffeur

Waarom een directiechauffeur van Car Class?

Een directiechauffeur van Car Class biedt vele voordelen:

Ruime rijervaring en dus een veilige rit naar de plaats van bestemming

Betrouwbaarheid, discretie en correctheid zijn vanzelfsprekend

Een directiechauffeur van Car Class is representatief en spreekt meerdere talen

Tijdens uw afspraak kan de chauffeur kleine andere taken voor u verrichten, zoals het doen van boodschappen

Als uw voorkeur dus uitgaat naar een officieel opgeleide chauffeur, dan zijn onze directiechauffeurs voor u de beste optie!

Reserveer nu direct een rit

Aanvragen directiechauffeur

Stap 1: Inventarisatie. Een accountmanager van Car Class komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op het moment dat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en eisen zijn, zal een lijst van geschikte kandidaten worden voorgedragen. Stap 2: Selectie. Car Class biedt u de mogelijkheid om uit onze lijst van geschikte kandidaten een selectie te maken. U kunt de kandidaten met elkaar vergelijken en zelf de keuze voor uw directiechauffeur maken. Stap 3: Proefperiode en chaufferen. De kandidaat gaat bij u aan de slag in zijn of haar proeftijd om bij tevredenheid voor vast te chaufferen. Stap 4: Evaluatie. In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren
directiechauffeur

Een studentchauffeur nodig?

Over ons

Sinds 1995 is Carclass.be de specialist in het leveren van diverse chauffeursdiensten door getrainde studenten aan personen en bedrijven.

Contact

Bezoekadres 

Brusselstraat 51
2018 Antwerpen

Telefoonnummer

03 331 33 03

E-mail

info@carclass.be